Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Telefoonzaak Nijmegen waar je altijd terecht kunt

Veel mensen laten hun telefoon repareren door het bedrijf waarvan de telefoon is. Dit kan alleen voor een aantal problemen zorgen. Toen de telefoon net om de hoek kwam kijken en nog niet veel mensen hem hadden kon je er wel twee weekjes zonder, maar tegenwoordig heb je hem vaker in je hand dan een glas water. Je kunt hem echt niet zomaar twee weken meer kwijt. Gelukkig hoeft dit ook niet meer. Bij een telefoonzaak Nijmegen heb je jouw zo goed als nieuwe telefoon weer in de hand. 

telefoonzaak in Nijmegen

Hoe kan het dat dit zo snel geregeld is?

Er zijn een aantal redenen waarom het zo voordelig is in tijd om te kiezen voor een lokale telefoonzaak in plaats van het originele bedrijf waarvan de telefoon is. Ten eerste komt dit door de verzendtijd. Als je het opstuurt naar het originele bedrijf kan dit zomaar een week duren. Deze bedrijven zitten vaak niet in Nederland, maar eerder in Amerika of China dus duurt het even voordat jouw telefoon daar aankomt. Na de reparatie moet de telefoon ook weer terug wat net zoveel tijd kost. Als je dit optelt zit je vaak al op een anderhalve week tot twee weken. In tegenstelling tot een lokaal bedrijf is dit een hele tijd want daar maak je een afspraak en loop je binnen. Ook de tijd van de reparatie is korter. Dit scheelt wel minder dan de verzending natuurlijk maar het kan alsnog een dag schelen. Vaak is de reparatie bij een bedrijf in de buurt al binnen een half uurtje geregeld.

Kosten en garantie

Een geldig puntje van kritiek is dat veel mensen zeggen dat het net zo duur is als het zou kosten bij het originele bedrijf en ze weten niet precies hoe het zit met de garantie. Gelukkig is hier overal aan gedacht. De prijs van de reparatie wordt grotendeels uitgemaakt door het vervangende materiaal. De prijs die je betaald voor de uren en het vakwerk is maar tien procent van het totaalbedrag. De prijs is dus ongeveer net zo duur als bij het originele bedrijf omdat ze hetzelfde vervangend materiaal gebruiken. Als het gaat om de garantie is dit ook geen enkel probleem. Bij vele bedrijven krijg je ongeveer twaalf maanden garantie op de reparatie. Dit is ongeveer hetzelfde als bij het bedrijf van jouw mobiele telefoon. Hier hoef je je geen zorgen om te maken.