Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Hoe kun je een telefoonhoesje met foto laten maken? 

telefoonhoesje met foto

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder smartphone, want we hebben letterlijk een kleine computer in onze handen. We werken erop, we houden onze administratie bij, bekijken social media, hebben contact met de buitenwereld en tussendoor bestellen we ook nog het nodige. We kunnen eigenlijk geen dag zonder telefoon en als je hem ongelukkig laat vallen kan het zijn dat je scherm kapot gaat en hij onbruikbaar is. Een kapotte telefoon willen we dan ook zoveel mogelijk voorkomen. We gebruiken graag een telefoonhoesje, maar de meeste zijn zo eenvoudig en saai. We maken dit mooie instrument liever een stukje persoonlijker en dat kan door een telefoonhoesje met foto te laten maken. Maar hoe gaat nu precies in zijn werk? 

Hoe kan je een telefoonhoesje met foto laten maken? 

Het laten maken van een telefoonhoesje met foto is niet zo lastig als dat je misschien denkt. Verschillende websites en winkels bieden de mogelijkheid om een telefoonhoesje met foto te bedrukken. Als eerste moet je natuurlijk uitkiezen waar je je telefoonhoesje wilt laten maken. Dat is een van de belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen. Vervolgens moet je jouw telefoonmodel selecteren. Het luistert nauwkeurig dat je het juiste type neemt. Denk dan ook aan de speciale modellen, zoals een pro versie of een light model. 

Dan is het tijd om het juiste hoesje uit te kiezen. Er zijn veel verschillende modellen op de markt, zoals een softcase, hardcase, bookcase en ook met magnetische sluitingen. Kies het hoesje dat bij jou past en waar je het meeste gemak van hebt. Vervolgens moet je de foto uploaden die je afgedrukt wilt hebben op je hoesje. Je zal zien dat hij automatisch geplaatst wordt op je hoesje, maar dat dat niet betekent dat het direct mooi staat. Met de software waarin je de foto hebt geüpload op de website, kan je ook de foto verplaatsen en vergroten of verkleinen. Zo kan je zorgen dat hij er mooi op komt te staan en dat je niet een hoofd mist omdat die net in de camera valt. Bij sommige websites kan je ook nog filters op de foto toevoegen, of tekst plaatsen. Als je tevreden bent kan je het hoesje bestellen en afrekenen. 

Wat zijn de valkuilen als je een foto op een telefoonhoesje laat afdrukken?

Er zijn wel een aantal valkuilen waar je op moet letten als je kiest voor een telefoonhoesje met foto. Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken is welke foto je wilt gebruiken natuurlijk. Maar de foto uitkiezen is een lastige keuze, want het moet een mooie foto zijn, die goed past op het hoesje maar ook die kwalitatief voldoende is. Het is dus belangrijk dat je goed kijkt of de foto past en kwalitatief goed genoeg is. 

Een telefoonhoesje met foto laten maken is dus eigenlijk helemaal niet moeilijk en kan je bij verschillende aanbieders doen. Er gaat misschien even tijd en werk zitten in de juiste foto kiezen en deze goed plaatsen, maar het is geen ingewikkelde klus waar je heel erg lang mee bezig bent als je eenmaal de goede foto hebt gevonden.