Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Geen zin in gedoe? Kies dan voor een tablet voor senioren!

Tegenwoordig kom je en kun je bijna niets meer zonder een smartphone of een computer. Je moet bijna alles digitaal regelen bij instanties en zelfs de meest simpele dingen kunnen niet meer op de ‘ouderwetse’ manier. Nu maakt dat voor onze generatie niet zo heel veel uit, voor een groot deel is onze generatie er mee opgegroeid. Dit vind ik dus al heel anders voor onze ouderen. Zij weten amper wat een computer is, laat staan dat ze ermee om kunnen gaan. De smartphone, dat gaat hun bevattingsvermogen ver te boven. En toch is dit een generatie waarvan verwacht wordt dat zij maar in de pas meelopen met de moderne techniek. Uiteraard zijn sommige ouderen helder genoeg en zien er ook het gemak van in, echter zijn dit vaak wel de ouderen die een overload aan kinderen en kleinkinderen over de vloer krijgen en min of meer de kant van de huidige moderne communicatietechnieken worden opgedrukt. Vanuit het communiceren met de smartphone of computer, leren ze ook andere dingen te doen met deze apparaten. Mijn oma zit in een verzorgingshuis en heeft nagenoeg geen kleinkinderen, ze heeft dus alleen ons en van ons krijgt ze het een en ander mee qua moderne apparaten. Nu wil ze graag vaker contact met haar zus in het buitenland en ze had zich laten vertellen dat het mogelijk was met elkaar te bellen en dan tegelijkertijd elkaar zien. Dit wilde oma. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een tablet voor senioren. Wist niet van het bestaan van een tablet voor senioren, maar dat wist oma dan zelf weer. In mijn zoektocht naar een tablet voor senioren, kwam ik terecht op de website kwebbel.nl. Hier verkopen ze een speciaal tablet voor senioren. Helemaal top, dat tablet voor senioren ga ik bestellen voor oma. Diezelfde dag heb ik de tablet voor senioren besteld en nog geen week later had ik het tablet voor senioren in huis. Oma is helemaal in haar nopjes met haar tablet voor senioren. Met behulp van deze site kan oma nu videobellen met haar zus die in het buitenland woont.

Dit is de site waar u zien moet als u op zoek bent naar een tablet voor senioren

Ouderen om lasten gaan met onze moderne telefoon, computers en tablets dat valt nog niet mee. Vaak hebben ze een dergelijk apparaat maar nodig voor een paar dingen. Het is dan heel vervelend als je alleen maar van die hele uitgebreide apparaten kunt vinden. Daarom zijn wij zo blij met deze site. Zonder deze site zou oma nu niet kunnen videobellen.

Wilt u ook meer gemak?

Dankzij de site kwebbel.nl, heeft mijn oma nu een mooi tablet voor senioren en dit geeft haar de mogelijkheid om met haar zus in het buitenland te videobellen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij ons goed hebben kunnen adviseren.
  • Zijn een uitstekende service verlenen.
  • Zij een kwalitatief goed product leveren.

Wilt u ook oudere in uw omgeving blij maken? Neemt u dan eens een kijkje op deze fantastische site want daar vindt u heel veel moois. 

Lees meer…