Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Nieuwe telefoon? Vergeet je iPhone 13 pro hoesje niet!  

Je nieuwe iPhone 13 pro is eindelijk geleverd, ben je er helemaal blij mee, laat je hem uit je handen vallen. De kans op schade aan het scherm of behuizing van je iPhone is relatief groot. Vergeet dus zeker niet om een iPhone 13 pro hoesje direct te bestellen als je je nieuwe telefoon hebt. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn om je iPhone te beschermen.  

De keuze is reuze 

Hoesje voor de iPhone zijn in overvloed te vinden. Elke kleur en elk design wat je kunt bedenken is wel te koop. Naast alle kleuren en designs zijn er ook nog verschillende soorten iPhone 13 pro hoesjes te vinden. Zo heb je hardcases, softcases, flipcases en bumpers. Elk soort hoesje heeft zo zijn eigen voordelen.  

Zo beschermen de hard cases en softcases de achterkant en randen van de iPhone. Een bumper beschermt juist weer alleen de randen. Een flipcase beschermt de telefoon van alle kanten. Deze heeft een flap die over het beeldscherm valt en waar je ook vaak pasjes in kwijt kunt.  

Combineer het met een screenprotector 

Voor de ultieme bescherming kies je naast je iPhone 13 pro hoesje ook voor een goede screen protector. Een screen protector is een extra bescherming die je op je scherm plakt. Deze kan van plastic of van glas zijn. Plastic beschermd voornamelijk tegen krassen op je scherm. Een screen protector van glas zal ook de klap opvangen als je telefoon valt. Als er dan een barst ontstaat zal deze barst alleen in de glazen screen protector zitten en niet in het scherm van je telefoon.  

Een investering 

De aanschaf van de nieuwe iPhone is natuurlijk al een investering op zichzelf. Het zou dus zonde zijn als deze kapot gaat en je nog meer geld kwijt bent aan de reparatie ervan als je hem per ongeluk laat vallen. Je kunt dan ook beter investeren in een goed iPhone 13 pro hoesje en een screen protector.  

Mocht er dan toch schade ontstaan, dan is dit makkelijk en goedkoop op te lossen. Als je screen protector gebroken is, dan is deze makkelijk te vervangen. Je haalt de screenprotector er simpelweg af en plakt er een nieuwe op. Ditzelfde geldt voor het hoesje. Is deze beschadigd of kapot, dan schaf je een nieuw hoesje aan en is je telefoon weer goed beschermd. De aanschaf van een hoesje voor je iPhone 13 pro is dan ook echt een goede investering.  

Tip: iPhone-cases.nl