Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Samsung S20 Ultra hoesje bestellen

Mag jij jezelf binnenkort eigenaar noemen van de nieuwe Samsung Galaxy S20 Ultra? Dan heb je een flinke investering gedaan en zou het eeuwig zonde zijn als je nieuwe telefoon meteen al iets overkomt. Met een S20 Ultra hoesje kun je met een relatief lage investering je nieuwe toestel beschermen tegen vallen. 

Soorten Samsung S20 Ultra telefoonhoesjes

Natuurlijk verschilt het per individu wat men mooi vind. De één wil graag zijn smartphone zo slank mogelijk houden en de ander wil niets liever dan zijn volledige toestel beschermen. Voor elke S20 Ultra bezitter hebben we wel een geschikte optie. Als je je telefoon zo slank mogelijk wilt houden raden wij aan om een slim case te bestellen. Deze dunne hoesjes maken de Samsung telefoon amper dikker en bieden toch bescherming. Ook is er van deze variant een transparant hoesje verkrijgbaar die doorzichtig is waardoor de kleur van je telefoon ook niet verandert. 

Soortgelijke hoesjes zijn de siliconen hoesjes die wellicht iets minder slank zijn, maar toch ook zeker niet dik. Deze telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren zodat je altijd een case vindt die bij jouw stijl past. 

Verder is er de keuze voor een ‘shock case’ die gemaakt is voor extra goede bescherming door zijn extra dikke hoeken. Bij een valpartij vangen deze de grootste klap op zodat de kans op schade aan je smartphone kleiner wordt. 

Als aanvullende bescherming kun je nog kiezen voor een screen protector of camera protector zodat ook deze onderdelen extra beschermd zijn. Dan kun je zorgeloos genieten van je nieuwe Samsung S20 Ultra toestel.

Als je bij phone-factory besteld wordt je telefoonhoesje altijd gratis thuisbezorgd en heb je je case meestal al binnen één dag in huis. Voor eventuele vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice.