Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Lumia lcd schermen voor telefoons.

Lumia lcd schermen

Dibatel

 

Het onderwerp van vandaag is de Lumia lcd scherm. Zoals iedereen in deze tijd  al wel in de gaten heeft is dat er steeds meer jongeren en ouderen in het bezit zijn van en mobiele telefoon. In de afgelopen jaren is dat zo erg gegroeid dat de telefoonwinkels zelf er een duidelijk verschil in merken met voorgaande jaren en dat is natuurlijk in een positieve zin.  Natuurlijk bestaat er niet alleen een winkel met telefoons maar ook een telefoon groothandel waar ik zelf wel eens te gast ben geweest en een kijkje heb genomen in de groothandel zelf. Op de dag dat ik de groothandel binnenkwam wist ik al niet waar ik kijken moest, er was zoveel keuze uit allerlei telefoons en accessoires dat je door de bomen het bos niet meer zag.

Lumia lcd

 

Voor kleine winkeltjes zeker handig.

Kleine winkeltjes die bijvoorbeeld telefoon reparatie aanbieden zoals het repareren van de Lumia lcd scherm kunnen hier van goed profiteren. Dit komt door dat ze goedkoop accessoires kunnen kopen. Ze kunnen online aangeven wat ze willen hebben en een pakketje wordt dan na betaling toe gestuurd.

Van alles te verkrijgen

Deze groothandels hebben vaak van alles in huis. zo hebben ze hoesjes, beeldschermen, opladers en nog veel meer. De kwaliteit is goed, de meeste spullen zijn namelijk gelabelde met een Europees keurmerk. Voor meer informatie bekijk de website, hier staat alles duidelijk beschreven.