Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Handige telefoon tips

De technologie die allemaal in de telefoon zit verwerkt heeft de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt. Eerst vonden we het feit dat we naar de andere kant van de wereld kunnen bellen al geweldig. Deze dagen vinden we dat eigenlijk allemaal heel normaal. Vooral jongeren die met ipads en iphones zijn opgegroeid vinden de luxe die deze apparaten ons bieden de normaalste zaak van de wereld. Echter gaat de doorontwikkeling van de mobiele telefon tegenwoordig zo hard dat we niet eens meer tijd hebben om alle nieuwe functies te beheersen die deze apparaten ons bieden. Daarom geef ik je in dit artikel een samenvatting van de handigste en makkelijkste te leren functies. 

Je smartphone gebruiken als spiegelreflexcamera

De camera van mobiele telefoon is tegenwoordig bijna net zo goed als die van een spiegelreflexcamera. Met de grote variant van de iPhone kun je als amateurfotograaf prachtige portret afbeeldingen maken. Het probleem is echter dat de lens, een belangrijk onderdeel van een camera, niet kan worden aangepast. Je kunt echter wel een telefoonlens kopen. Een telefoonlens zet je over je normale lens van je telefoon heen. Hierdoor wordt de hoek en de kwaliteit van de foto’s nog beter. Met deze lens is het net een spiegelreflexcamera. 

Je smartphone gebruiken als vaste werktelefoon

Niet alleen in de business to consumer markt, maar ook in de business to business markt is de smartphone en de manier waarop we hem gebruiken flink doorontwikkeld. Als je werkgever gebruikt maakt van Cloud telefonie, dan kun je gesprekken die je normaal op de werktelefoon ontvangt makkelijk doorschakelen naar je mobiele telefoon. Dit is handig als je bijvoorbeeld besluit om eens een dagje thuis te gaan werken. Het doorschakelen is vaak binnen enkele minuten gepiept en kost jou of je werkgever helemaal niks extra’s. Er zijn nog veel meer handige functies waarover ik je graag meer zou willen vertellen. Deze tips houd je echter van mij tegoed voor in een later blog.