Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Gemakkelijk geld verdienen met je oude mobiel

Bijna iedereen heeft thuis nog oude smartphones liggen. Ze zijn ergens in een oude doos beland en er is niemand meer die naar ze omkijkt. Wat dacht je van het moderne ontspullen? Oftewel opruimen van rommel? En er dan vervolgens ook nog geld aan verdienen? Klinkt goed, vind je niet? En het kan! Het is namelijk heel gemakkelijk om bijvoorbeeld jouw iPhone 6, 6s of 6 plus te verkopen en daar een behoorlijk mooi bedrag aan te verdienen. Recycle bedrijven bieden tegenwoordig mooie vergoedingen voor je oude iPhone. Altijd beter dan de mobiel te laten vergrijzen ergens in je huis.

Binnen 2 weken geld binnen

Verkopen of inruilen die handel. Via deze site van oudeiphoneverkopen.nl vind je eenvoudig de beste aanbieder. Deze zal jouw de hoogste prijs geven voor jouw oude iPhone. Zeker voor een iPhone 6 of hoger krijg je mooie bedragen. En het mooie is dat je niet echt veel voor hoeft te doen. Lees even nauwkeurig na wat je allemaal moet opsturen en naar wat, delete je gegevens op de smartphone en vervolgens kan je wachten op je centen. Over het algemeen wordt het bedrag binnen 14 dagen uitbetaald. Makkelijk verdiend.

Deel jouw positieve ervaring met je mobiel verkopen

Geef jouw positieve ervaring met verkopen of inruilen van iPhones door aan anderen. Dit omdat er vele oude smartphones bij mensen thuis maar niets liggen te doen, terwijl recycling een veel betere optie is. Het is goed voor het milieu, voor de technologie en voor de portemonnee van degene die een iPhone gaat verkopen. Daarom adviseren we jou om je positieve ervaring met het verkopen van je oude mobiel door te vertellen aan familie en vrienden. Ook zij kunnen zo gemakkelijk een leuk extraatje verdienen. Een beter milieu begint bij jezelf was het toch?