Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

iPad reparatie Amersfoort

Oeps, heeft iemand thuis de iPad laten vallen of is deze beschadigd in uw tas? Loop niet langer meer rond met een kapotte iPad, maar kom bij Fixpunt voor een iPad reparatie in Amersfoort! De ervaren medewerkers van Fixpunt helpen u maar al te graag!

Andere ongemakken

Echter kunt u bij iPad reparatie Amersfoort ook andere dingen laten repareren aan uw iPad dan alleen het scherm. Het kan natuurlijk zo zijn dat het toestel al oud is en last heeft van slijtage, ook dit kan geregeld worden. Heeft uw iPad waterschade, of doet het geluid het niet goed? Voor allerlei ongemakken aan uw iPad kunt u terecht bij iPad reparaties Amersfoort. U kunt bellen naar 033-8887248 of naar de site www.fixpunt.nl voor prijzen en andere informatie.

Verschillende diensten

Naast de reparaties aan uw iPad kunt u bij Fixpunt ook terecht voor reparaties aan uw mobiele telefoon, laptop en andere tablets. Zowel Apple als Android toestellen kunnen gemaakt worden. U kunt ook voor deze reparaties bellen naar 033-8887248 of naar de site www.fixpunt.nl voor prijzen en andere informatie. Voor een afspraak kunt u ook naar de site gaan. Bij mobiele telefoons kunt langskomen in de winkel en ze maken hem terwijl u wacht.