Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Een iPhone 6s hoesje kopen

 

logo iphonehoesjes

 

Wil jij nu een goede iPhone 6s hoesje kopen waardoor jij jouw portemonnee en telefoon altijd bij de hand hebt? Surf dan eens snel naar deze website voor de nieuwste leren wallet beschermer die jouw nieuwe telefoon optimaal blijft beschermen. Hierdoor kan jij er zo lang mogelijk van genieten.

De Leren Wallet Beschermer

Een telefoonbeschermer kopen kan bij dit bedrijf. Je kunt nu namelijk ook een leren beschermer kopen in heel veel verschillende soorten kleuren. Dit is een zeer mooie afgewerkte telefoon beschermer dat is gemaakt van caseme leer. In deze compacte wallet beschermer is er maar liefst ruimte voor 10 pasjes en twee aparte vakjes waarvan er een is bedoeld voor briefgeld en het andere vakje waar een rits aan zit, kan worden gebruikt voor losse munten. Ook zit er een apart vakje in waar je een foto in kan doen van bijvoorbeeld je huisdier of kinderen. Zo heb je voldoende ruimte om alles in op te bergen, plus je telefoon die erbij in zit. Door deze manier heb je altijd je telefoon en je portemonnee bij de hand waar je ook bent!

Naast dat je al je geld er goed in kan opbergen word ook jouw telefoon nog eens goed beschermt door het mooie caseme leer waardoor de impact en shock verminderd word, wanneer jij jouw telefoon laat vallen.

De beschermer kost maar liefst 29,95 euro plus gratis verzending door heel Nederland. En doordat de leren wallet beschermer in zoveel kleuren te verkrijgen is, is er voor ieder wat wils!

Ben jij nieuwsgierig geworden? En wil jij een iPhone 6s leren wallet hoesje kopen? Check dan snel hun website!

 

Wallet hoesje