Smartphone Telefonie

Alles over smartphones!

Dit zijn de voordelen van het aanschaffen van een refurbished telefoon

Is je telefoon stuk, of ben je simpelweg toe aan een nieuwe telefoon, maar vindt je de nieuwprijs te hoog? Dan kan het aanschaffen van een refurbished telefoon iets voor jou zijn. Lees snel verder om erachter te komen wat de voordelen zijn en waar je een refurbished iPhone 11 kan aanschaffen.

Een refurbished telefoon, wat is dat?

Je vraagt je misschien af wat is dit voor soort telefoon. Het is een telefoon die een tweede leven krijgt, het heet ook wel een gereviseerde telefoon. De telefoon is bij de desbetreffende webshop of winkel vooraf uitgebreid gecontroleerd en indien nodig is worden oude onderdelen door nieuwe onderdelen vervangen. In het geval van een iPhone worden door een Apple specialist de onderdelen vervangen, deze vervangen onderdelen zijn ook van origine van Apple. Je krijgt dus eigenlijk een ‘nieuwe’ telefoon voor een zachtere prijs.

Waarom juist refurbished?

Een refurbished iPhone heeft vele voordelen:

  • Het is goed voor het milieu, er zijn namelijk minder grondstoffen nodig voor het reviseren van een iPhone.
  • Er worden minder toestellen weggegooid, ze krijgen namelijk een tweede leven.
  • Het is tot wel 50% goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon. In de meeste gevallen werkt een refurbished telefoon net zo goed als een nieuwe telefoon, echter kunnen er wel wat gebruikerssporen zijn.

Waar kan ik een refurbished iPhone aanschaffen?

Er zijn verschillende aanbieders op de markt, maar je wil natuurlijk wel een goede refurbished iPhone met goede kwaliteit kopen. Dan ben je bij Mobico aan het juiste adres, 97% van de klanten is namelijk tevreden en beveelt hen aan.